WIJ ZIJN DE PLOEG VAN ‘T STAD!!!

Welgeteld een jaar hebben ze de titel ‘ploeg van ’t stad’ kunnen vasthouden, maar afgelopen zaterdag spatte deze mooie ‘Apollo-droom’ keihard uit elkaar! Hoe noemde ze dit in Genk – STVV? De wet van de sterkste? Nu, we moeten ook  niet overdrijven we hadden het niet onder de markt met de Apolloboys. Maar daarom smaakt de overwinning niet minder zoet. Integendeel, het is ideaal om de titel ‘ploeg van ’t stad’ te heroveren van een goei ploeg. Ze zijn zelfs zo sportief geweest een om een vrij juist verslag van de match te schrijven (De webmaister dankt u.). Je kan het lezen door hier te klikken. En zoals je kan zien hebben ze ook hun logo mogen/moeten aanpassen. Oh wat doet dat goed ;-)! Dat wordt minimum een half jaar genieten! We kijken alweer uit naar 19 juni 2016!

Nu is er even een korte winterstop voor de feestdagen, maar op zaterdag 2 januari 2016 vliegen we er alweer opnieuw in. We spelen dan om 15u00 in en tegen Helchteren. We komen om 14u00 samen in café Lindenhof.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie