Niet te geloven!!!

Een match volledig domineren en duidelijk de betere ploeg zijn en toch met 6-1 verliezen… Kan dat wel? Ja dat kan wel degelijk! Het is ons afgelopen zaterdag in Termien overkomen. Als je er niet bij was, kan je het moeilijk geloven maar we doen toch een poging om het uit te leggen. We begonnen heel sterk en zorgden vroeg voor gevaar. De kansen werden echter niet verzilverd en daar kwam onze alom gekende voetbalwet ons alweer om de oren. Telkens op de counter wisten de mannen van Termien er 2-0 van te maken. Dat kan toch niet dacht iedereen. Gelukkig kon Tom T. nog vlak voor rust de aansluitingstreffer maken. Jammer dat één of andere Olaerts hier even vervelend voor moest doen. De tweede helft drukten we Termien zelfs nog meer weg en wisten ze niet meer waar ze het hadden. Johnny werd zelfs als geheim wapen in de spits geposteerd. Hij legde de 2-2 perfect binnen. Al dacht den arbiter er duidelijk anders over en zag buitenspel waar er geen was. Even later waren we zelfs zo sportief om een corner terug te geven aan de mannen. Alleen jammer dat de sportiviteit deze match enkel van Zutendaal kwam. 10 minuten voor tijd liet den arbiter immers iemand van Termien die makkelijk 2 meter buitenspel stond rustig de 3-1 maken. De bank en supporters van Termien waren perfect gepositioneerd om dit buitenspel duidelijk te zien en de goal te laten afkeuren. Helaas zagen ze het buitenspel maar vonden ze het niet nodig om even sportief als ons te zijn. De 10 minuten die nog volgden waren er duidelijk te veel aan. Wij gingen met de moed der wanhoop blind naar voren nog op zoek naar een oververdiende overwinning, maar we werden nog 3 keer koud gepakt op de counter. Wat een match, niet te geloven!

Zaterdag spelen we om 15u00 voor de verandering nog eens tegen Eisden 84. We spelen thuis dus we komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie