Revanche op Heusden beet!

De laatste keer kregen we in Heusden een serieuze 5-1 pandoering te verwerken. Maar afgelopen zaterdag was het aan ons! En de webmaister kan het niet mooier verwoorden dan de webmaister van de veteranen van Heusden SK. Hun eerlijk verslag kan je lezen door hier te klikken.

Rara, wie is ‘een aanvaller van Zutendaal’ waarvan sprake in hun verslag? Verder geven we nog mee dat bij ons Bart (2x) en Tom T. voor de doelpunten zorgden en dat Jeroen een heel sterke match speelde! De rest natuurlijk ook, anders zouden we nooit van Heusden kunnen winnen. Dikke teamprestatie die we zaterdag tegen Termien gaan doortrekken!

Zaterdag spelen we om 15u00 uit in en tegen Oud Termien. En we gaan voor niets minder dan de overwinning! We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie