We kunnen niet scoren en dus ook niet winnen.

Wegens verslaggever in Letland en beperkte wifi-verbinding in Letland is het deze keer een laat en kort verslag.

Afgelopen zaterdag was het nog eens tegen die van Millen. Waar ze de katten villen, zou onzen Huub gezegd hebben! De mannen van Millen begonnen zeer stevig aan de match en waren duidelijk de betere ploeg in het begin. Nu, ondanks dat gaven we de tegengoal toch weer in cadeauverpakking weg. Een euvel dat ons de laatste weken wel meer overkomt. De eerste helft was duidelijk voor de tegenstander, maar verder dan die 0-1 kwamen ze toch niet. De tweede helft namen wij duidelijk over. We waren duidelijk beter en creƫerden enkele zuivere kansen die ofwel door de keeper gepakt werden ofwel door een verdediger van de lijn gehaald werd ofwel door ons eigen vakkundig de nek werden omgewrongen. De mannen van Millen wisten niet meer goed waar ze het hadden en konden enkel nog af en toe counteren. Ze vonden het zelfs nodig om zoveel mogelijk tijd te winnen en het tempo uit de match te halen. Nu, we hadden onze kansen maar moeten afmaken als we hadden willen winnen.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Boxberg. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie