Wat een comeback!

Nee niet voor de tweede keer Welborg, maar Eisden ’84 was onze tegenstander op het tornooi van Polonia afgelopen zaterdag. Onder een stevige zon was het voor ons weer effe moeilijk om op gang te komen. Het was dan ook even mistasten in de verdediging die al snel voor een 1-0 achterstand zorgde. Gelukkig kwamen we meer en meer in de match en hadden we snel het overwicht dat resulteerde in enkele kleine kansen. Helaas wisten de mannen van Eisden op de counter 2-0 te maken. Maar toen ontbond man van de match Niels Gorius zijn duivels. Vlak voor rust knalde hij de 2-1 aansluitingstreffer enig mooi binnen! Na rust mocht hij als beloning onze gekwetste keeper vervangen in de goal. Aanvankelijk leek het er even op dat dit niet goed ging uitdraaien. We kwamen immers vrij vlot op een 4-1 achterstand. Maar net als in de eerste helft wisten we ons goed te herpakken en vochten we ons terug in de match. Marc wist te milderen tot 4-2 en daarna liet Bjorn Bassegio nog één van zijn kunstjes zien bij de 4-3. Euforie op de tribune! We zouden die mannen nog pakken! En Marc maakte ook de 4-4. En nu erop en erover! Onze Jan had de 4-5 aan de voet, maar als je maar de helft van den tijd komt is dat eigenlijk logisch dat je zoiets mist. En hoe ging dat dan met die deksel en de neus? Een domme penalty tegen en we stonden weer 5-4 in het krijt. Maar de mannen van Eisden waren ons gunstig gezind en maakten vlak voor tijd nog even hands in hun eigen 16. Niels, die ons in de tweede helft ook nog een paar keer recht hield met enkele uitstekende reddingen, mocht zijn sublieme match bekronen met de 5-5 vanop de stip. Buiten haaf eijke Eddy vond iedereen het een te gekke match om te bekijken. Prachtige comeback mannen!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Krom en Stijf Millen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie