Eversel – Zutendaal 2-1, Hond – T1 Jos 1-0

Wegens slecht weer alles afgelast afgelopen weekend! Ideaal dus voor een match van de veteranen. En zo dachten de mannen van Eversel onder den Toren er ook over. Het plein lag er zelfs nog vrij goed bij en dat was ook te zien aan het spelniveau. Zeker de eerste helft werd er langs beide kanten goed gevoetbald. De mannen van Eversel hadden wel wat meer overwicht maar we speelden toch een aantal leuke kansen bij elkaar. Junior Vanalken wist er zelfs één te verzilveren.  En net toen iedereen dacht “met die 0-1 voorsprong halen we de rust” gingen de hemelsluizen open en profiteerde Eversel van de verwarring om net voor het fluitsignaal de 1-1 te maken. De tweede helft was het aan ons om tegen de stevige wind in te spelen. En eerlijk, dat viel vies tegen. We speelden slechts één kans bijeen in heel de tweede helft en Eversel drukte ons terug voor eigen doel. We hielden redelijk lang stand met dank aan een goed keepende Yves. Maar toen de zoveelste jonge snaak, die blijkbaar bij Linkhout (in de reeks van Zutendaal VV) in de eerste ploeg speelt, voor de zoveelste keer op snelheid de flank afging en de perfecte assist gaf moesten we toch buigen. Een 2-1 nederlaag was het gevolg.

Randanimatie van de dag was de match tussen T1 Jos en de hond van een supporter van Eversel. Jos deed nog wel een ultieme duikbeweging, maar de hond was hem te snel af en scoorde in het rechterbovenbeen. Het baasje van de hond heeft onmiddellijk het bord langs zijn poort aangepast.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Postleu (??? nooit van gehoord). We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan stuurt zijn hond naar T1 Jos!