Ook in 2015 Dannykes en Bartjes!

Het cliché “Als er één ploeg had moeten winnen dan waren wij dat!” deed afgelopen zaterdag weer al zijn eer aan. Al begonnen we weer te vriendelijk aan de match en, nog in kerststemming verkerende, deelde we lustig 2 cadeaus uit. Het deed even terugdenken aan de gloriedagen van Danny al deed hij dat meestal maar één keer in een match. Maar we wisten toch de rug te rechten en namen daarna rustig de match in handen. Dit resulteerde nog voor de rust in een aansluitingstreffer van Tom T. Na rust was het dan al veteranen wat de klok sloeg. de mannen van Helchteren 76 kwamen er niet meer aan te pas en buiten ergens een verloren gelopen corner zijn ze de tweede helft niet meer aan de goal geweest. Wij hadden daarentegen duidelijk veldoverwicht dat resulteerde in voldoende kansen voor een mooie overwinning na een 0-2 achterstand. Maar helaas kwamen we niet verder dan een meer dan verdiende 2-2 (Bart). Voor een overwinning hadden we de Bartjes achterwege moeten laten. Maar dat is iets voor volgende match!

Komende zaterdag spelen om 15u00 uit tegen Eversel onder den Toren. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

PS: Den Apollo heeft sinds kort ook ne website. En zoals jullie in hun hoofding kunnen lezen krijgen ze het na die éne overwinning tegen ons al serieus hoog in hunne bol! Dat wordt pijnlijk als ze daar in juni een rode streep door moeten trekken ;-). Zie www.apolloboys.be

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie