We geven de titel ‘ploeg van ’t stad’ cadeau!

Het verslag heeft even op zich laten wachten, maar het was deze keer ook niet zo’n belangrijk verslag dus …. šŸ˜‰

Een vervroegd kerstcadeau was het afgelopen zaterdag wat we uitdeelden aan de mannen van den Apollo. De eerste helft was thans veelbelovend. Het ging redelijk gelijk opgaand, met toch een licht voordeel voor ons. David wist dit op een stilstaande fase ook om te zetten in een 1-0 voorsprong. Met een beetje meer geluk, hadden we de rust zelfs met 2-0 kunnen ingaan, maar de paal en Yves verhinderden dit. Die dubbele voorsprong hadden we immers goed kunnen gebruikenĀ in een tweede helft waarin het al vanaf het begin mis liep. Verdedigend waren we nergens en deelden we lustig cadeaus uit,ons middenveld liep verloren en werd overpowered door de fysiek sterkere Apolloboys en onze aanvallers zaten goed in de tang bij de verdedigers van Apollo. M.a.w. de tweede helft waren we een schim van de ploeg in de eerste helft en konden we veel te weinig tegengewicht bieden. Resultaat, 1-4. Dus moeten we toegeven dat Apollo verdient de titel van ‘ploeg van ’t stad’ voor een half jaartje van ons overneemt. Nu, na zoveel jaren telkens het onderspit te hebben moeten delven, mogen ze ook eens een half jaartje genieten. Maar op 21 juni 2015 gaat de titel van ‘ploeg van ’t stad’ terug naar de rechtmatige eigenaar!

Komende zaterdag spelen om 14u30 uit tegen Lanaken VV. We komen om 13u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie