Zaterdag derbytime!

De generale repetitie voor de derby van aanstaande zaterdag was alleszins een succes te noemen. Zelfs op halve kracht (een zieke Marc, een aantal katers op en naast het plein en slechts 1 wissel) wisten we vrij eenvoudig te winnen van de veteranen van Helchteren. Het was effe zoeken in het begin, maar al snel werd duidelijk dat we de betere ploeg waren en wisten we dit voordeel via Alain om te zetten in een 0-1 voorsprong. Helchteren kon met momenten zeker weerwerk bieden en maakte het zelfs even spannend door terug te komen tot 1-1. Maar onze Bart, die vorige week op droog zaad bleef staan (hij heeft dat blijkbaar ergens anders voor gebruikt), kwam afgelopen zaterdag wel op dreef. Met 2 potten wist hij de match in de tweede helft naar ons toe te trekken. Verder was er zeker nog een eervolle vermelding voor Yves D. die na het invallen van Marc doorschoof naar het middenveld en daar heel wat loopwerk verrichtte en dit inclusief kater. Sterk en perfecte voorbereiding voor de derby der derby’s zaterdag!

Komende zaterdag zal duidelijk worden of we de titel van ‘ploeg van ’t stad’ weer een half jaartje langer mogen houden. Den derby begint om 14u00! We komen om 13u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan, belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie