Lanaken op speed?

Het was toch wel effe schrikken afgelopen zaterdag. Blijkbaar was in Lanaken de speed in reclame, want zo hevig hebben we nog maar zelden een ploeg meegemaakt. Ze begonnen furieus en dat niet enkel op voetbalvlak jammergenoeg. Maar het waren toch wij die de score wisten te openen na een rebound van Tom T. op de kopbal van David die na een goeie corner op de lat belandde. Daarna moesten we toch even het onderspit delven tegen een Lanaken dat hoog kwam storen en de hevige duels niet schuwde. Binnen de kortste keren stonden we 1-3 achter. Maar zoals dikwijls bleven we rustig voetballen en wisten we in de eerste helft de 2-3 aansluitingstreffer nog te maken. Na den halve kwamen we vrij snel op een 2-4 achterstand, maar de kopjes gingen niet naar onder. Integendeel, we bleven voetballend de oplossing zoeken. En op den duur begon dat toch te lonen. Na de fantastische 3-4 van Alain (afstandschot perfect onder de lat) wist David tegen het einde nog de 4-4 te maken. Op basis van onze werkkracht zeker een verdiend punt, al moet gezegd dat we de tweede helft toch nog een paar keer goed zijn weggekomen.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen De Klok Zolder. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie