We trekken de positieve lijn door!

Afgelopen zaterdag werd de positieve lijn van de week ervoor doorgetrokken tegen de veteranen van Gellik. Je kan zelfs zeggen dat we bijna de perfecte match speelden. De mannen van Gellik begonnen dan wel hevig, maar al snel wist bart de 1-0 binnen te duwen. Na die 1-0 namen we de match stevig in handen en legden we mooi voetbal op de mat. De aanvalsgolven volgden elkaar op en nog voor de rust bezweek Gellik opnieuw onder de druk. Ze hielpen ons zelfs een handje door zelf de 2-0 binnen te koppen. Tijdens de tweede helft werd de gashendel nog wat steviger open gedraaid en kregen we met momenten echte hoogstandjes te zien. Zo werd de 3-0 perfect uigespeeld. Na een nooit geziene inspanning van supersub Tuur werd de bal mooi door de benen gelaten voor Marc die op zijn beurt perfect afrondde. Even later stal Bjorn de show met een perfecte pas achter het steunbeen en maakten Niels (op penalty) en Bart er nog een droge 5-0 overwinning van. Dikke match mannen!

Komende zaterdag hebben we nog iets recht te zetten tegen de veteranen van Lanaken VV (in Lanaken 6-4 verloren). We spelen THUIS om 15u00. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie