Dikke match!

We kunnen alweer een mooie overwinning bijschrijven op onze teller! Afgelopen zaterdag werd er immers met een propere 2-0 gewonnen van Blijf Jong Maasmechelen. Het was een overwinning uit het boekje. Als ploeg hadden we het beste van het spel en de match goed onder controle. Dit resulteerde in de nodige kansen waarvan telkens per helft er één werd afgewerkt. De eerste helft deed Bart dit en de tweede helft deed Marc het met een mooi afstandsschot. Over de open kansen die onze ‘Niels Ronaldo’ nog vakkundig de nek om wrong en de splijtpassen van’ passief stoorder Tuur’ zullen we gezien de mooie overwinning maar zwijgen. Bijgevolg, een dik verdiende 2-0 overwinning!

Zaterdag spelen we weer thuis. We spelen om 14u30 tegen MWW Genk. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.