Toch duidelijke overwinning in evenwichtige wedstrijd!

MWW Genk kwam afgelopen zaterdag vrij sterk voor de dag. Maar de laatste weken zitten we zelf ook in een sterke periode. Gevolg, een vrij evenwichtige match waarin het spel goed op en af ging met kansen aan beide kanten. Op een stilstaande fase wist Jurgen de score voor ons te openen. Deze voorsprong konden we uiteindelijk vrij makkelijk vasthouden tot aan de rust. In het begin van de tweede helft ging het even vlot. Tom J. legde al zijn frustaties, opgelopen bij een niet gefloten fout op hem, in zijn schot en pegelde de bal loeihard in doel. Even daarna begon Bart aan één van zijn zovele dribbels. Maar deze keer had hij met de mannen van MWW afgesproken dat als het weer niet zou lukken ze hem even een handje moesten helpen. Bijgevolg werkte MWW de dribbel van Bart mooi af in eigen goal. 3-0 veer gebroken en match gespeeld zou je dan denken. Maar dat draaide toch even anders uit. Mww wist de 3-1 te maken en kwam nog sterk opzetten. Ei zo na werd het 3-2 en had de match nog kunnen kantelen. Maar we hielden uiteindelijk goed stand en wonnen toch verdiend met 3-1!

Zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Patro Eisden. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.