De jarigen van juli zijn…

…David, hij wordt op 13 juli 51 jaar en heeft vorig jaar zijn ton ook nog niet kunnen geven!?!

…Björn, hij wordt op 26 juli 44 jaar,

en John wordt op 28 juli 39 jaar.

Proficiat en schol!

PS: Hoeveel er ondertussen nog éne mogen geven voor hunne verjaardag weet ik niet meer, maar de boekhouding wordt bijgehouden door Tom J.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Oefenen voor de derde en vierde helft in Delft

Zaterdag erg vroeg in de ochtend als normale mensen gaan slapen vertrokken wij naar een voor de meesten een onbekende bestemming. Bij een ochtendbiertje werd duchtig gediscussieerd waar de bus ons heen zou brengen en hopelijk ook terug. Gauw werd duidelijk dat we deze keer niet naar Duitsland zouden trekken maar naar Nederland. Om een uur of 9 kwamen we aan op onze ontbijtplaats, nog niet de eindplaats. Op het strand van Scheveningen gingen we ontbijten met zicht op zee, anders zou het maar een belachelijk strand zijn. We ontdekten ook dat 2 halve liters maar liefst 1€50 beterkoop waren dan 4 gewone pinten, zodoende geen tekening. Na teten zijn we wat op de pier gaan wandelen. De pier dat is zo een uitsteeksel in de zee, geen worm. Niemand durfde zich daar te wagen aan een bungeesprong of de death ride maar wel aan een terrasje. Ook den hollandse koning wou ons zien, maar dat zagen wij niet zitten. Van daaruit reisden we verder naar onze eindbestemming die de naam Delft zou dragen. Kan nu al melden dat tot ieders verbazing niemand een delftsblauw oog heeft opgelopen, zelfs ik niet. We gingen er wat cultuur opsnuiven en deden dat met een leuke boottocht. We zagen zelfs een scheve kerktoren en dat lag niet aan het drankverbruik, het was echt zo. Voorts een stad met een leuke geschiedenis en prachtige gebouwen. Des avonds gingen wij eten in een van die prachtige gebouwen, de bierfabriek. Eigen bier hadden ze mich daar en onze tap had de 10 liter gehaald, goed gedaan. Voorgerecht waren apenootjes die we, althans de schillen, op de grond mochten gooien. Dat moest ge een stel apen geen twee keer zeggen. Daarna hregen we een lekkere kip voorgeschoteld. De plaatselijke horeca nog wat steunen en voor dat we het wisten was het zondagmorgen. Na het ontbijt zijn we het delftsblauw museum gaan bezoeken. Interessant om te zien maar niet voor uwe portefeuille. In den achternoen kaapten de vrouwen een snortaxi, stel u daarbij voor wat ge wilt, en de mannen een terras met Belgische bieren. ’s Avonds aten we nog een stevige maaltijd nabij Breda en reden we zonder maar een druppeltje bier terug naar huis. Het was een prachtige reis met dank aan de organisatie en aan het buskoppel.

Zondag de derby tegen den apollo met een T1 met een roze jas. Om 10u, ja ’s morgens want die van den apollo mogen zaterdags toch niet op stap. Samenkomen om 9u30 in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt maakt een grote kans op een Zutendaals blauw oog.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Gewonnen in de hitte

In Genk tegen MWW speelden we in een loden hitte. De plaatselijke barman slaagde er desalnietemin om het bier nog warmer te laten zijn dan de temperatuur. Robin, die aan de match mocht beginnen omdat zijn pa T1 is, scoorde de 0-1 en mocht prompt ene buutenuut geven. Geld genoeg dacht hij en hij scoorde ook de 0-2 en we dronken nog ene warme bok. Bjorn scoorde de 0-3 op penalty en Bart moest zich bukken om de 0-4 binnen te koppen. Bart tikte, terwijl de bok warm bleef, de 0-5 binnen na assist van Robin. Toen viel Niels, nog niet bekomen van een headbangfeestje, in en daar scoorde MWW een doelpunt. Bijna hed Niels als enige met 1-0 verloren maar Bart vond dat niet kunnen en scoorde de 1-6, een hattrick dus volgende keer ene buutenuut. Ge had Niels maar moeten laten verliezen.Tevreden over de match maar niet over de bok.

Ploeg: Yves V, David, Jeroen, Tom T, Gert, Johan, Krystian, Bart , Christof, Kurt, Robin ingevallen: Bjorn en Niels Toeschouwers: 15 dorstigen Scheids: P. Ratchpie

Geen match zaterdag omdat wij nl op weekend zijn. Verzamelen om 6u30 in de morgen aan de lichttorenparking. Wie te laat is moet garçon spelen op de bus en dat is geen gemakkelijke taak, daar zal ik zelf mee voor zorgen.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

In de mood de Mood in

In en tegen Meeuwen waar wij doorgaans veel en snel voorkomen en waar wij al even snel veel tegengoals krijgen hebben wij uiteindelijk met 3-4 gewonnen. Zelf was ik er niet wegens weekendverplichtingen, en niet omdat ik een kwaai vrouw heb zoals sommigen. Gelukkig had ik een undercoverjournalist ter plaatse, Tom J die om begrijpelijke redenen niet met zijn achternaam genoemd wil worden. Volgens hem scoorde Alain de 0-1 via een lucky bal, maar die tellen ook zeker. Krystian zorgde voor de 0-2 en Bart scoorde de 0-3 nadat hij weer eens de bal niet wilde afgeven, allez dat zeg ik niet he. Zoals de traditie het voorschrijft kwam Meeuwen terug tot 3-3 maar in tegenstelling tot anders trokken we deze keer aan het langste eind en scoorde Alain vaar het schijnt vanuit buitenspel de 3-4. En aan de foto’s gezien was het good in de Mood.

Opstelling: Tom J te lui om die door te geven Scheids: B. Laaskaak

Volgende zaterdag spelen we in en tegen Genk om 14u30. Wij verzamelen om 13u30 in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet zorgen dat wij het niet te warm krijgen zaterdag.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van juni zijn…

Pieter, hij is op 3 juni 82 jaar geworden,

Onze voorzitter Kris, hij wordt op 9 juni 51 en heeft vorig jaar zijn ton niet kunnen geven!?!

En Mike wordt op 20 juni 43 jaar!

Proficiat en Schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Tennisscore

Dit zal wel alles te maken hebben met het feit dat we aan de tennis speelden en Zutendaals tennishoop Jan ons zeer goed bediende, beste man langs het plein Jan. We kwamen 1-0 voor na een corner van Bjorn binnengetrapt door Christof. Dan maakten die van Welborg hens, penalty dus. Bjorn zette die feilloos en op een normale manier om. Bart scoorde de 3-0 op aangeven van Christof. Dan plots stond het 3-2 nadat het natuurlijk eerst 3-1 geworden was. We hadden dit nodig opperde iemand en net toen Mike aan zijn 10de cola begon maakte Christof de 4-2. Alain scoode nog de 5-2 en Bart de 6-2. Set binnen dus en we vierden daarna nog Gert die zijn 500 ste match speelde. Hij had de ceremonie wel niet goed geoefend want hij kreeg zijn halve liter niet op. Gelukkig zijn er altijd vrijwilligers om te helpen.

peloeg;Yves V,David, Kurt, Tom K, Tom T, Gert, Bjorn, John, Johan,Christof, Bart ingevallen: Yves D, Krystian, Alain stuurlui aan wal: 23 Scheids: Kris

Zaterdag spelen we om 15u in Meeuwen. Samenkomst in de Sporthal om 13u45. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de finish van de natuurloop verstoppen.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Ongezien

Op de heppening van Millen hebben we tegen Red Star Laren naar verluid met 1-3 gewonnen. Ik was er niet bij maar die van Red Star Laren kennende is dit toch een zeer goede prestatie. Er zijn er dus drie die gescoord hebben of ene 3 ef ene 2 en nen andere 1 of er zaten eigendoelpunten tussen. Alles is mogelijk als ge het niet weet en men u niks doorgestuurd heeft. We hebben ook een tegendoelpunt gehad, waarschijnlijk door een fout van een of andere rechtsachter maar misshien ook niet. Blijft het feit dat we alweder gewonnen hebben en dat daarom Domino opgetreden heeft. Het kan goed geweest zijn maar ook dat weet ik niet.

Opstelling: Zij die aan de match begonnen zijn Ingevallen: Zij die op de bank begonnen zijn Scheids: W. Aardeloos

Zaterdag spelen we om 16u tegen Welborg. Om 15u30 komen wij om die reden samen in de sporthal. Daarna is er nog een Feest van de vurige hoop Bier voorzien. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de vervallen heineken van Mike opdrinken.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

T1 volgt raad van supporter niet op

In het zonovergoten Heusden toch 1 minpuntje. Een garcon zoeken duurde een eeuwigheid en dan kregen we nog Jupiler ook. De kapot gesneden frikandellen achteraf waren ook onder het motto ” het moet niet goed zijn als het maar veel is”. Geen culinair hoogstandje dus onder de toren, geen toren gezien trouwens maar dat kan ook aan mij liggen. De match dan want die was er ook. Het was trouwens een zeer goede match met twee sterke ploegen. We gaan die ouw dikkerdjes eens lekker inmaken dachten die van Heusden, maar wij wisten wel beter. Die ouw dikkerdjes passen niet in de inmaakbokalen. We kwamen wel 1-0 achter maar na een prachtig uitgesponnen aanval maakte Kurt er 1-1 van en dus alweer ene buutenuut. Trouwens nog een rechtzetting, het was Kurt en niet Tom die zich vorige week in het penaltygebied had laten vallen. We kwamen dan ook nog eens 2-1 achter tot goeie ouwe Alain voor 1 keer niet lui was en zich voorbij 2 ( twee!! ) wurmde en beheerst de 2-2 binnenschoof. Na de gebruikelijke wissels tijdens de rust, waarbij de T1 de goede raad van een supporter niet opvolgde, kregen we nog de beste kansen onder andere via Christof maar tot scoren kwamen we niet meer. Toch een goed resultaat tegen een hele sterke tegenstander.

Opdeplein: Yves V.,David, Jeroen, Niels, Tom K, Gert, Alain, Bjorn,Johan, Christof, Kurt Ingekomen: John, Bart, Krystian Goalen: Kurt en Alain Toeschouwers: 28 Scheidsrechter: B. Laaskaak

Zaterdag spelen we in strontdorp Millen tegen Red Star Laren. De match is om 19u. Samenkomen in de sporthal om 17.45u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet samen met Mike voor de Hollanders supporteren.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

T1 wisselt doelman en gaat dan zelf in doel staan

Consternatie in Kanne. Tijdens de rust bleef keeper Yves in de kleedkamer en nam T1 Marc in doel plaats. Volgens het officiele persbericht was onze keeper ziek, voor alles is een uitleg natuurlijk. De wedtrijd dan. Zij die hoopten ook eens hoog te spelen waren er aan voor de moeite. Kanne speelt niet meer boven op de berg maar in het dal. Toch verliep de eerste helft bergaf, letterlijk dan. Hierdoor zag Bjorn een kans om een hoekshop rechtstreeks binnen te draaien en dat deeed hij dan ook. Eigentor zorgde voor de 0-2 nadat Tom T een cadeauke in ontvangst nam. Brecht maakte zijn eerste voor de veteranen en dus de 0-3. Hij heeft er enen buutenuut gegeven, zijn fiere pa nog niet. In de tweede helft liet onze T1 een grondscherend schot binnen. Niels hoopte dat dit de eindstand was zodat de T1 met 1-0 zou verliezen en hijzelf met 3-0 won. Niks van Tom T liet zich vallen en dus strafschop. Alain miste vanop elf meter, te ver op die leeftijd?, maar kon de rebound nog binnentikken. 1-4. Barbequeweigeraar Jeroen zorgde nog voor de 1-5 en dus wonnen we zeer vlot.

Dopstelling:Yves V, David, Jeroen, Tom K, Tom T, Bjorn, Johan, Christof, Kurt, Niels, Brecht Ingevallen:Marc, Alain, Gert Doelpunten:Bjorn, Eigentor, Brecht, Alain, Jeroen Scheids: V. Erkenskop Toeschouwers:23

Zaterdag om 15u match in As. Troepenschouw in de Sporthal om 14u. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt wordt uit de NAVO gegooid.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Eerste match na een fantstisch veteranentornooi

Het waar een geweldig tornooi wat we georganiseerd hadden. Die van Wilsmer hebben gewonnen en die van de Puma-gym hadden de sportiviteit verdiend maar het was toch Oud-KSA die de show steelde door de penaltycup te winnen. Alleen jammer dat de bekers van Oud-KSA weer gestolen zijn of toch weer vergeten.De fuif was goed en het lessen van de dorst zondag ook, evenals de randanimatie die er te zien was. Maandag hebben we dan opgeruimd en de restjes drank opgedronken. Kortom wij waren weer geweldig.

Zaterdag spelen we in en tegen Kanne om 15 u. Om 14 u verzamalen we in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de animatie verzorgen op de babyborrel van Johan.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen