üç-iki gewonnen

Ben toch effe sterk bezig door de uitslag in het Turks te vermelden. Dit omdat we met 3-2 gewonnen hadden tegen onze Turkse vrienden van Fetih 1453. Maar dat hadden julllie natuurlijk al in de titel gelezen. Nu ja niet iedereen van ons had gewonnen. Onze illustere verdediger rechtsachter, afgekort NIELS, had als enige verloren. We begonnen dan ook aarzelend aan onze match. Tegen de technisch sterke tegenstander vergaten we ons te zetten en we kwamen dan ook 0-1 achter door een doelpunt van de ander. Hoe anders? In de tweede helft begonnen we beter te voetballen en Bart scoorde de 1-1. Hij liep deze keer echt geen buitenspel. Het spel werd wat potiger, ribben werden gekneusd en tot overmaat van ramp, kwamen we 1-2 achter. Tom J rondde vervolgens een prachtige aanval af en zo kwamen we op 2-2. Effe doordouwen en een goalke scoren en zo geschiedde. Tom T tikte van dichtbij de 3-2 binnen. Toch blijven er sommigen volhouden dat Johan scoorde, maar dat is niet zo. Alzo de winst voor bijna iedereen.

Ploegske: Yves V, Yves D, Niels, Gert, Bjorn, Krystian, Johan, David, Tom J, Tom T, Bart Ingevallenen: Alain, Mike Scheids: Kris toekijkenden: 14

Doelpunten: Bart, Tom J, Tom T

Zaterdag zetten we om 15u ons beste beentje voor tegen LSK Lanaken. Om 14 u verzamelen geblazen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt gooi ik in het naburige zwembad in Lanaken.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Gelukkig was het weer beter dan vorige keer

In en tegen Meeuwen aan de Mood hebben we verloren tegen pootstampers. 5-3 werd het. Denk ik want op mijn papierke staat 4-3 maar dat klopt niet. Begeleid door muziek van een carnavalswagen, die ze aan het testen waren, trouwens kan iemand die Meeuwenmensen eens leren wat carnavalmuziek is, kwamen we al snel 3-0 achter. Dit kwam omdat zij 3 goals maakten. En wij, ja wij niet maar Bart en David, bijna zijn eerste goal sinds de dieren stopten met spreken, kopten op de deklat. Goal te klein vonden wij wat de thuisaanhang ook bevestigde. Toegeven ja maar iets aan doen nee. Op slag van rust dan toch. Vrije schop Krystian, David kopt voor doel en Bart kopt binnen. 3-1 achter bij de rust, hoewel voetbalkenner, naar eigen zeggen, Tom J vond dat Meeuwen niet veel op had. Niet veel bier misschien, dat kan zijn. In detweede helft werden we beter. We kwamen wel nog 4-1 achter maar via Tom T en Tom J, ge weet wel die van niet veel op, kwamen we terug tot 4-3. Tom J probeerde nog eens van wied vanop de eigen helft, maar net niet. Dus verloren we met ongeveer 5-3.

Beginnelingen: Yves V, Yves D, David, Niels, Tom T, Jeroen, Bjorn, Krystian, Gert, Christof, Bart Ingevallen: Tom J, Mike, Johan Scheids: Z. Agevent Toeschouwers: 28

Doelgepunt: Bart, Tom T, Tom J

Zaterdag aanstaande om 15u spelen we tegen Fetih 1453. Om 14u30 komen wij samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt sla ik af en over.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Gelijk tegen Megawatt As

Het begon al met een valse noot. Niet dat ik aan het zingen sloeg maar we waren al een kwartier voor de wedstrijd in de voetbalarena aanwezig. 10 minuten te vroeg volgens Christof en daardoor stonden we er wat onwennig bij. Toch maar gaan omkleden en daarom ook een extra lange opwarming. Zo begonnen we een beetje vermoeid aan de wedstrijd en kwamen we dan ook snel 2-0 achter. Bovendien ging in het portefeuillentuutje een GSM af. We weten niet van wie en dat zorgde voor de nodige nervositeit op de bank. Dan maar snel naar de tweede helft en we kwamen ook beter in de wedstrijd. Dat resulteerde in de aansluitingstreffer van Bart. Krystian opende op Thomas en diens voorzet werd binnengewerkt, allez werken, Bart toch niet zeker, en zo stond het 2-1. Even later deed Johan een prachtige omhaal in de kruising, onhoudbaar. In gedachten toch want de werkelijkheid sloeg nergens naar. Bart vond 1 goal niet genoeg, en eerlijk gezegd, wij ook niet en hij maakte er uit de kluts 2-2 van na een voorzet van John. En zo eindigde de wedstrijd in een gelijkspel, zoals ze een 2-2 noemen. Later op de avond hadden we nog een geslaagde nieuwjaarsreceptie met eten en ballen om te bowlen.

Beginners: Yves V, Yves D, Jeroen, David, Niels, Christof, Thomas, Gert, Bart, Bjorn, Tom T Tweedehelfters: Johan, John, Krystian, Mike Scheids: O. Liedom Toeschouwers: niet geteld

Doelpunten: Bart 2x

Zaterdag om 15u spelen we tegen Meewen aan in The Mood. Om 14u komen we derhalve samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet het stikstofakkord van de regering oplossen.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarigen van maart zijn …

René J. wordt vandaag op 1 maart 56 jaar,

Yves V. wordt op 14 maart 49 jaar.

Tony wordt op 18 maart 53 en hij moet nog altijd zijn ton voor zijn 50ste geven. 😉

Tom K. wordt op 31 maart 28 jaar!

Proficiat en schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Winst ondanks topschutter op de bank

Tegen Termien durfde onze T1 met onze topschutter Jeroen op de bank te beginnen. Hij ging dan ook onmiddelijk verhaal halen bij de T1. Zeer ontevreden ging hij aan de overkant van het plein in de zon staan. En dat hij geen ondgelijk had bleek in de eerste helft. Termien, dat was onze tegenstander, was beter dan ons. 3 keer troffen ze het doelhout, 1 keer geholpen door onze doelman die op magistrale wijze een bal tegen de lat duwde. Gaat hem gene tweede keer kunnen. We kwamen dan ook verdiend 0-1 achter. Op het einde van de eerste helft kregen we dan een zeer terechte strafschop. Ook al vond Termien van niet maar die hebben niks te vinden.Bjorn schoot hem binnen en 1-1 bij de rust. In de tweede helft, nu wel met onze topschutter, liep het plots veel beter. We kwamen wel nog 1-2 achter maar toen vond Thomas het welletjes. Die van Termien vonden het niet welletjes, maar zoals gezegd die van Termien hebben niks te willen. Thomas gaf een pracht assist aan Christof en die scoorde de 2-2. Maar goed want anders zou het geen assist geweest zijn. Nu ik dacht Thomas en hij scoorde zelf de 3-2. Niet veel later zonderde hij Krystian alleen voor de doelman af en die laatste maakte er 4-2 van. Thomas zelf zorgde ook nog voor de 5-2 en zo hadden we weer gewonnen. En ja, de topschutter is niet meer, allez niet meer topschutter. Bart had nog een bak bier bij maar was twee cola’s vergeten en mocht daarom speciaal teruglopen naar de sporthal om ze bij te halen. Zal hem leren.

Doelpunten: Bjorn, Christof, Krystian, Thomas 2x

Ploeg: Yves V, Yves D, David, Bjorn, Niels, Johan, John, Gert, Krystian, Christof, Bart Invallers: Boze Jeroen, Thomas, Tom T Scheids: Kris Toeschouwers: 16

Zaterdag spelen we om 14u30 op Genk VV tegen Megawatt Ass. Om 13u30 komen we samen in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag achter de bus aanlopen om te gaan bowlen en mist zo iets geweldig op de bus.

Denk er aan, de bus richting bowlingstadion vertrekt om 18u30 aan de sporthal. Rond middernacht komen we terug. Zorg dat ge op tijd zijt.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Vlijtingen vloert veteranen

Ja gewonnen hebben we niet. Toch een pluim voor de opwarming van Niels die als enige droog bleef in het reservekotje. We begonnen nochtans goed aan de match. Een prachtige deviatie, de bal laten afwijken wil dit zeggen, van Alain zette Krystian alleen voor doel. Hij omspeelde de keeper en 0-1. Een volgens een overdrijvige ref foute inworp zorgde ervoor dat onze verdediging ontregeld was en zo stond het plots 1-1. Dan kregen ze ook nog een penalty en plots stond het 2-1. Toch kwamen we nog terug. Prachtige vrij trap van Niels en Tom T kopte de 2-2 binnen. Toch bleven we cadeaus uitdelen, toch niet de tijd van het jaar daarvoor dacht ik, en werd het 3-2. Nogmaals kwamen we terug. Krystian legde met zijn tweede van de dag de 3-3 mooi langs de paal binnen. Ene Pool legt hem just lengs de poal binnen lalden de supporters. Toch kwamen we weer 4-3 achter en met een volgend cadeau, een slechte terugspeelbal, werd het zelfs 5-3. Dit was ook de eindstand. Den T1 besliste dan ook dat er extra getraind moet worden. Hoe werp ik fatsoenlijk in? Hoe speel ik fatsoenlijk terug op de keeper? Hoe spring ik als keeper naar de juiste hoek bij een penalty? Data volgen nog. Gelukkig was het carnaval en was het weekend toch nog goed.

Ploeg: Yves V, Yves D, David, Jeroen, Niels, Tom T, Johan, John, Alain, Krystian, Christof Invallers: Bjorn, Gert Scheids: J. Anmenkloten Toeschouwers: 30 allen in de kantien door weersomstandigheden

Doelpunten: Krystian 2x, Tom T

Zaterdag spelen om 15 u tegen Termien op eigen plein. We komen om 14u30 samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt wordt gecastreerd met 2 brikken van de afgebroken sporthal

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

MWW kon niet echt mee

5-0, dit is in het Frans geschreven maar ge ziet dit niet omdat ze dezelfde cijfers als ons gebruiken, gewonnen. Bart opende de score in deze eenrichtingspartij na een vrijschop van Niels, die …, ik zal het er maar niet meer over hebben. 1-0 dus. Dan kregen we een corner. Jeroen wou terug zijn plaats op lopen, nu ja lopen, maar moest van Bjorn voor blijven. Maar goed, uit die hoekschop scoorde Jeroen, zelfs met het hoofd, zijn eerste kopgoal in zijn indrukwekkende carriere. 2-0. Bjorn zelf scoorde de 3-0 zelf en toen gingen we rusten. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Christof kreeg de bal en pegelde de bal via onderkant lat het doel in. Bijna match gedaan maar gelukkig scheelde er niets aan de lat. 4-0, ondertussen gewoon in het Nederlands zoals ge ziet, voor wie nog kan volgen. Krystian vond dat hij ook nog iets moest bijbrengen en pompte dan maar gewoon de 5-0 binnen. Na de match leerden we MWW ook nog hoe ze koud bier moeten maken en ook nog hoe lekker stokskes er uit zien.

De ploeg: Yves V, David, Jeroen, Niels, Tom T, Bjorn, Alain, Johan, Bart, Christof, Thomas Ingevallen: Krystian, Yves D, John Toeschouwers: 29 Scheids: Kris

Doelpunten: Bart, Jeroen, Bjorn, Christof, Krystian

Volgende zaterdag spelen we om 15u tegen een nieuwe ploeg in Rosmeer: Millen. We komen om 14 u samen in de sporthal, allez de containercafetaria. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet zondag verkleed als apolloboy in de carnavalstoet van Lanaken lopen.

Een verandering in het schema. Wij spelen om 14u45 tegen Vlijtingen, maar wel in Rosmeer. Daarom samenkomst om 13u45 in de containercafetaria.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Simpele zege

Iedereen aanwezig had zich omgekleed en dat wil tegenwoordig al heel wat zeggen. John had zijn zwarte trainingsjas vergeten uit te doen en speelde de eerste 5 minuten met de tegenstander mee. Wij hebben geel truikes John. We speelden ook op het D-plein omdat volgens Bart de andere pleinen te vettig waren.Moet hij juist zeggen. Ah ja we hadden ook een match gespeeld. 4-0 gewonnen. Tegen Tuinwijk Zonhoven, dat had ik nog niet gezegd. We waren voortdurend de betere ploeg en kregen ook de beste kansen. Yves V moest maar 1 keer plat op een schuiver. Het bleef lang 0-0 tot Christof het op zijn heupen kreeg, wat hij op zijn heupen kreeg weet ik niet, ik heb alleen het gehoord. Nu ja hij kreeg het op zijn heupen en joeg de bal magistraal, betekent zeer mooi, de winkelhaak in. 1-0 dus. Effekes daarna kreeg Jeroen de bal in het strafschopgebied, draaide zich vrij en plaatste de bal mooi in de rechter benedenhoek. Ik zie dat de spitsen of de mannen op rechts nog niet doen. Hij heeft nu al dubbel zo veel doelpunten als Bart, die van dat vettig plein ja. Misschien kan David eens aan Jeroen vragen hoe je een goal maakt. Kort gezegd, 2-0 bij den halve. In de tweede helft consternatie bij Tuinwijk. 1 van hun spelers was zoek. Naar de WC dacht men. Johhny en Bart hebben de heel voertbalkantien, ja die van de Kerkeberg, afgezocht maar niemand gezien. Bleek hij achter de kantien te zijn. Naweeën van iets slecht gegeten denk ik. Doch dit terzijde Bart zijn vervanger Thomass besliste in zijn eendje, eh eentje, met behulp van zijn ploegmaats natuurlijk de match met 2 doelpunten. Eerst werd hij mooi vrijgespeeld, liep alleen naar doel en scoorde de 3-0. Daarna kopte hij een assist van John, die nu wel bij het juiste team speelde, de 4-0 binnen na een prachtige aanval. Tom J en Gert schoten in een kramp van zoveel schoonheid waardoor sommigen voor de tweede keer het veld mochten betreden. Goed gewonnen mannen.

Ploeg: Yves V, David, Jeroen, Niels, Tom T, Tom J, Bjorn, Christof, Gert, Alain, Bart Vielen in: Thomas, John, Johan Toeschouwers:48 Scheids: Kris

Doelpunten: Christo, Jeroen, Thomas 2 x

Zaterdag dames en heren spelen we om 15u tegen MWW Genk. We komen om 14u30 samen aan de pleinen van ZVV. Wie niet kan of toch kan maar zich niet wil omkleden en de T1 daarvan niet op de hoogte brengt duwen we van boven naar onder van de befaamde Kerkeberg af.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

De jarige van februari is …

Christof wordt op 17 februari 36 jaar!

Proficiat en schol!

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen

Niels is ene luie en nipt verloren

Dat is kort samengevat de wedstrijd tegen Red Star Laren. Een beetje uitgebreider kuunen we beginnen met te zeggen dat we nogal slap begonnen. David dacht blijkbaar dat hij nog op het Merkenfestival van de Colruyt was en voor we het wisten stonden we 3-0 achter. Het moet gezegd, het veld was niet goed en stond vol met maankraters en stalagtieten, waardoor de bal soms uit het niets een meter of twee de lucht in sprong. Maar we herpakten ons tegen het einde van de eerste helft. Nadat een vrijschop van Christof bijna een helicopter uit de lucht schoot, omdat er iemand te vroeg uit de muur stapte anders was hij wel binnengegaan, mocht Tom J de vrijschop hernemen. De muur bleef deze keer wel staan en dus 3-1. Tijd om met de luie de kantien in te gaan. Iets te vroeg maar gelukkig zagen we door het raam Christof de 3-2 scoren. Rechts in de hoek mikken en door het veld in de linkerhoek binnensjotten, zo kan het ook. Kan ook andersom geweest zijn. Nog voor de rust kregen we nog een strafschop en Bjorn verzilverde deze dus 3-3 bij de rust. Na de rust achtte de scheids zijn moment gekomen en gaf na een duw aan Tom T geen strafschop. Aan de overkant gaf hij hem voor een gelijkaardige fout wel en zo kwamen we weer achter. Bjorn hing dan toch weer de bordjes gelijk met een prachtig doelpunt. 4-4 voor wie het nog wil bijhouden en voor wie uberhaupt nog aan het lezen is. Dan kwamen we 6-4 achter na weer een strafschop, en nee het was niet Alain die nog eens ambities als keeper had. Christof milderde nog tot 6-5 en toen floot de scheids maar af. En Niels weigerde zich om te kledeen en wordt daarom bestempeld als een LLD, luie lègen derm.

Meedoend: Yves V, Yves D, David, Tom J, Gert, Alain, Bjorn, Johan, Krystian, Bart, Christof meedoend in tweede helft: Tom T, Jeroen toeschouwers: een heel kantien vol Scheids: V. Errekkeling

Doelpunten: Tom J, Bjorn 2X, Christof 2X

Zaterdag spelen we tegen Tuinwijk Zonhoven om 15u. Om 14u30 komen we samen aan het plein van ZVV. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt sjtreip van mij persoonlijk.

Geplaatst in Uncategorized | Een reactie plaatsen