Goed voetbal zorgt voor verdiende overwinning!

De mindere weken lijken definitief achter ons, want zaterdag werd zeker in de eerste helft heel goed gevoetbald. Het was wel even verschieten bij de ploegopstelling. Jos dacht met Niels een nieuwe Cristiano Ronaldo ontdekt te hebben en posteerde hem gewoon langs Bart in de spits. Of dit de reden was van het goede spel laten we in het midden, maar de mannen van Nieuwe Kempen hadden het ‘vies’ moeilijk om ons af te houden en dat lieten ze verbaal duidelijk blijken. Ongeacht het gegrommel en een resem gemiste kansen kwamen we telkens op corner 2-0 voor. Iedere keer mooi binnengekopt door Tom J. Ondanks het goed spel wist Nieuwe Kempen met een beetje hulp terug in de match te komen en kwamen ze terug tot 2-2. Maar dan was het weer ‘Tom-time’. Alweer op corner kopte hij de 3-2 binnen. Omdat het na de 3 wissels bij ons even zoeken was naar de juiste veldbezetting kwam Nieuwe Kempen weer terug. Bart wist het uiteindelijk dik verdiend af te maken. Einduitslag 4-3!

Zaterdag spelen we tegen Blijf Jong Maasmechelen. We spelen om 15u00 thuis. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.