Licht aan het einde van de tunnel!

Er is dan toch licht aan het einde van de donkere tunnel. Afgelopen zaterdag hebben we een “Anderlecht-crisis” kunnen afwenden. De troepen en supporters waren in grote getalen op komen dagen voor de match van de ommekeer. Of was het eigenlijk gewoon omdat er een aantal trakteerden voor hun verjaardag? We houden het toch op het eerste, want het werd de match van de ommekeer. Niet dat het ineens perfect was, maar het was duidelijk beter dan de laatste weken. Al was het in de eerste helft moeilijk om afstand te nemen met slechts een 1-0 (Bart) bij de rust. Maar de tweede helft was volledig voor de veteranen van Zutendaal. Marc, Yves D. en Bart zorgden nog voor een ruime overwinning. Tussendoor konden de mannen van Lanaken de eer nog redden, maar de 4-1 overwinning was dik verdiend!

Zaterdag willen we de lijn doortrekken tegen Nieuwe Kempen. We spelen om 15u00 thuis. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.