We raken weer niet verder dan gelijkspel.

Voor de derde keer na de zomerstop raken we niet verder dan een gelijkspel. Deze keer was het Boxberg dat ons in bedwang hield. Op een slecht en veel te klein plein werd door beide ploegen een poging gedaan om toch iets wat op voetbal lijkt op de “mat” te brengen. Al bij al lukte dit vrij aardig en resulteerde dit in een 1-0 voorsprong via Alain. Maar zoals we de laatste weken wel meer aan de hand hebben wordt er dan redelijk snel tegengescoord. Gevolg 1-1. En stillekesaan begon het ook nog te regenen wat het plein helemaal niet ten goede kwam. Dus van de goede intenties bleef niet veel meer over net zoals het spelpeil. Maar ondanks dat kregen we nog een dikke kans op de overwinning, maar die strandde op de paal. Het bleef dan ook bij een 1-1, net zoals het weer een beetje teleurstellend.

Komende zaterdag gaan we voor niets minder dan de overwinning tegen Hasselt. We spelen om 15u00 thuis. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.