Van kwaad naar erger!

Diegene die dacht dat we het na 2 gelijke spelen op rij wel gehad zouden hebben kwam afgelopen zaterdag redelijk bescheten uit. Het kan duidelijk nog erger! Hasselt kwam namelijk verdiend met 2-3 winnen. Een ploeg waar we de laatste jaren telkens vrij vlot van konden winnen was nu simpelweg beter als ons. Bij ons waren er dan ook verschillende ver onder hun normale niveau. Dan wordt het natuurlijk moeilijk om een match te winnen. Gelukkig kon Alain (één van de weinige op niveau) de schijn nog even ophouden met 2 mooie goals. Maar dat was niet voldoende om iets te halen. Misschien kunnen we samen met die mannen van Anderlecht voor de spreekwoordelijke spiegel gaan staan en dit debacle volgende week rechtzetten met een klinkende overwinning!

Komende zaterdag spelen we in Opglabbeek en niet thuis zoals op de kalender staat. Om 15u00 spelen we tegen Laer Opglabbeek. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.