We raken niet voorbij Genoelselderen.

Het begon anders ideaal afgelopen zaterdag. De supporters waren net achter hunne bok uitgekomen toen Bart voor de 0-1 zorgde. En dat sterk begin werd nog even doorgetrokken tot aan de 0-2 van Bart. Daarna stokte de motor om één of andere reden. De mannen van Genoelselderen kwamen beter in de match en bij ons was de organisatie een beetje zoek. Yves kon de schijn nog even hoog houden door een, onterecht toegekende, penalty te stoppen. Maar even later volgden veel te makkelijk de 1-2 en de 2-2. De tweede helft was achteraf gebleken een maat voor niets. Er werd niet meer gescoord en goeie voetbal was er eigenlijk langs beide kanten niet echt te zien. Beide ploegen kregen nog een reuzekans op de overwinning, maar bij ons pakte Yves met een “fotosave” en aan de andere kant liet Hayati een open kans liggen. Maar de wedstrijd verdiende niet echt een winnaar dus is 2-2 zeker een juiste uitslag.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Boxberg. En dus niet in Vinkenslag zoals op de kalender staat!!! We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.