Allereerste goal van Jeroen zet ons op weg naar nieuwe overwinning!

Afgelopen zaterdag werd er geschiedenis geschreven. Aan de ene kant werden 2 jeugdploegen van KZVV kampioen en tegelijkertijd aan de andere kant wist onze jeugdspeler voor de allereerste keer in zijn nog jonge ‘veteranencarrière’ te scoren. Dankzij de eerste goal van Jeroen konden we de interland tegen Vinkenslag rustig controleren. In de tweede helft konden Marc en Hayati de voorsprong verder uitbouwen. Met een propere 3-0 breien we een vervolg aan een mooie reeks overwinningen van ondertussen 7 stuks. De mannen van Vinkenslag vonden het ook plezant en beloven komende zaterdag revanche! Het enigste waar ze moeite mee hadden was dat er maar 5 min. halve was en dat er ‘gein piepkes’ waren tijdens den halve.

Zaterdag spelen we de terugmatch tegen Vinkenslag. We spelen om 16u00 in Vinkenslag. We komen om 15u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.