TomTom wijst ons de weg naar een nieuwe ruime overwinning!

Onze buitenlandse verplaatsing werd voor een groot stuk bepaald door onze TomTom. Met de helft van de goalen wezen ze ons de weg naar een ruime 1-8 overwinning  in en tegen Vinkenslag(TomTom 4x, Jeroen, een beauty van Niels, Marc en ?). De mannen van Vinkenslag hadden ons thans revanche beloofd nadat we hen vorige week in Zutendaal met 3-0 hadden verslaan. Maar in Maastricht betekent dat precies toch iets anders want bij den halve stond het al 0-4. Ook de tweede helft bleven we op hezelfde elan doorgaan door nog eens 4x te scoren. De mannen van Vinkeslag wisten wel een eerredder te scoren. De  fout op onze keeper die eraan vooraf ging nemen we er met plezier bij. Aan de mannen van Vinkenslag:”Merci voor de goede ontvangst en de lekkere piepkes!”.

Komend weekend spelen we zelf niet vermits we dan ons jaarlijks tornooi hebben. Iedereen wordt zaterdag om 12u00 in de kantine van KZVV verwacht.

Afbellen gaat niet, iedereen op post!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.