“Hattrick-Tuur” maakt het verschil!

De laatste weken zijn we weer goed aan het voetballen en rijgen we de mooie overwinningen aan elkaar. Zo ook afgelopen zaterdag tegen Hutte Houthalen. Al zeer snel wist Bart een 1-0 voorsprong op het bord te zetten. Wat volgde was een evenwichtige eerste helft waarin Hutte misschien net iets beter was en dus ook verdiend gelijk wist te maken. De tweede helft startte dramatisch met een snelle 1-2 voorsprong voor Hutte. Maar toen kwam Tuur op gang en ontbond hij zijn duivels! Met een zuivere hattrick bracht hij ons naar een 4-2 voorsprong. Ja, met moeier in het ziekehuis kan hij thuis niet scoren dus moet het maar op het plein. Dikke match Tuur! Uiteindelijke zorgde Marc nog voor de 5-2 eindstand.

Zaterdag doen we een tweede poging om tegen de mannen van Vinkenslag te spelen. We spelen om 15u00 thuis tegen Vinkenslag. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.