Komende zaterdag zonder Bart tegen Hutte Houthalen, die gaat immers voor Anderlecht voetballen!

Patro Eisden kon zaterdag redelijk lang de schijn ophouden, maar moest uiteindelijk toch met zware 5-0 cijfers terug naar de maaskant. In een onuitgegeven elftal met redelijk wat jong geweld wist Bart al vrij snel de 1-0 te scoren. De jong mannen die ons kwamen depaneren deden het goed. Ondanks dat konden we in de eerste helft het verschil niet groter maken. Vlak voor den halve solliciteerde Bart nog voor een plaats bij Anderlecht. En met succes! Zoals hij penalty’s kan missen, hoort hij onmiddelijk in de ploeg daar. Na de rust werd dan wel het verschil gemaakt. De tandem Vanalken-Vanalken wist 2 keer te scoren en Bart zette zijn missers toch nog recht door er ook nog 2 binnen te duwen. M.a.w. een mooie dik verdiende overwinning. De depanneurs van dienst vonden het zelfs zo plezant dat er 2 van willen blijven komen. Een goei keuze mannen! Vers bloed kunnen we goed gebruiken bij de veteranen. Al kunnen we ons bij Wim en Jurgen wel afvragen hoeveel vers bloed die mannen nog hebben ;-).

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Hutte Houthalen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.