Zaterdag algemene vergadering en daarna tornooi Nieuwe Kempen

Afgelopen zaterdag is gebleken dat we echt geen tornooiploeg zijn. Na onze mindere prestatie op het tornooi in Opglabbeek moesten we nu op het tornooi van Patro Eisden tegen Eisden 84′ ook het onderspit delven. De éne had nog ne kater van hier tot in china en terug, een aantal andere hadden last van de hitte en het merendeel presteerden gewoon ondermaats. En dat tegen een goede jonge ploeg is om problemen vragen. Tijdens de eerste helft konden we nog een beetje de schijn ophouden met een aantal goede kansen. Maar ondanks dat stonden we bij den halve al serieus achter. De tweede helft was eigenlijk een maat voor niets. Al maar goed dat de keeper van Eisden 84′ en Tuurke ons nog aan de nodige eerredders hielpen. Voor zover er bij een 7-2 veel eer te redden valt natuurlijk. 

MAAR KOMENDE ZATERDAG GAAN WE ORDE OP ZAKEN STELLEN!!!

We spelen op het tornooi van Nieuwe Kempen om 16u15 tegen Neeroeteren. Een tegenstander waar we nog niet tegen gespeeld hebben. We gaan er vol voor moeten gaan! Dus iedereen in form en zonder vervelende beesten op post! Voordat we naar Nieuwe Kempen trekken houden we nog eerst een algemene vergadering. Iedereen wordt om 14u30 in de sporthal verwacht!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.