Zaterdag tornooi van Patro.

Afgelopen zaterdag werd de nederlaag tegen Nieuwe Kempen met glans doorgespoeld. Het slachtoffer van dienst werd Eversel onder den Toren. Toen we aankwamen werd het redelijk rap duidelijk dat het een zware namiddag zou worden. Eversel was gemiddeld zo’n 20 jaar jonger dan ons. Maar dan komt ervaring en efficiëntie bovendrijven natuurlijk. Al in de eerste minuten schilderde Alain-junior (Nick) een prachtige corner op het hoofd van Bart die perfect aan de eerste paal kon binnenkoppen (0-1). Daarna was het vooral de organisatie houden tegen de jonge bende van Eversel en af en toe eens tegenprikken. Begin 2de helft was Bart er weer als de kippen bij om een te korte terugspeelbal te onderscheppen en te scoren (0-2). Niet te geloven, want het was toch vooral éénrichtingsvoetbal richting onze goal. En het kon natuurlijk nog gekker! Het werd zowaar 0-3 door jawel, Jan Weytjens. Het is moeilijk te geloven als je er zelf niet bij was, maar hij werkte een prachtig uitgespeelde counter, weeral op aangeven van Nick, af! De mannen van Eversel konden hun frustratie maar moeilijk wegsteken, maar wisten tegen het einde dan toch eens scoren. Het kalf was echter al verdronken. 

Zaterdag spelen we op het tornooi van Patro. We spelen om 15u15 tegen Eisden 84′. We komen dus om 14u15 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.