Het is zover, we kunnen ook verliezen. Zaterdag de kater doorspoelen in en tegen Eversel.

Het is dan toch een feit, de eerste nederlaag van het jaar. Maar we hebben er wel lang op mogen wachten. Het begon anders veelbelovend tegen Nieuwe Kempen op het tornooi van de Zebra’s. Nog voordat de spionkop uit de kantine was had Bart er al 0-1 van gemaakt. Maar al snel kregen we door dat het geen topdag zou worden voor onze ploeg. Het liep niet allemaal even vlot en Nieuwe Kempen bood ook wel stevig weerstand. Gevolg 2-2 bij den halve met nog een goal van Bart. Tijdens de tweede helft ging het niet echt beter, integendeel. We wisten via Bart en Tom T. nog 2 keer te scoren, maar tegen het einde ging het van kwaad naar erger. Onze ploeg ging gezamenlijk kopje onder en de laatste goalen werden in geschenkverpakking aan Nieuwe Kempen aangeboden. Gevolg 5-4 verlies. Maarja, we zijn dan ook geen tornooiploeg, hè.

Komende zaterdag willen we toch weer aanknopen met een overwinning. Al zal dat niet makkelijk worden in en tegen Eversel onder de Toren. We spelen om 15u00. We komen om 13u45 samen in de sporthal vermits we om 14u00 vertrekken! Na de wedstrijd gaan we naar de spaghettiavond van CV De Peenhawwers (Astrid). Daar is een tafel voor ons gereserveerd om 18.30 uur. Van daaruit gaan we naar het kampioenenbal van Zutendaal VV, waar we uitgenodigd zijn op de receptie van 20.00-21.00 uur.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Nog een belangrijke datum om te noteren!

Op zaterdag 2 juni 2012 hebben we van 14u30 tot 15u15 algemen vergadering. We spelen dan om 16u15 op het tornooi in Nieuwe Kempen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.