Zaterdag in Opglabbeek tegen Laer

Afgelopen zaterdag hebben we dan toch onze iet of wat zwakke tornooireputatie enigszins kunnen bijschaven. Het deed ook weer eens goed om tegen een echte veteranenploeg te spelen i.p.v. die jong mannen van de afgelopen weken. Neeroeteren was een goed op elkaar ingespeelde ploeg die dan ook moeilijk uit verband te spelen was. Maar Bart wist er in de eerste helft al 0-1 van te maken. Vlak na den halve knokte Neeroeteren zich terug in de match en maakte er 1-1 van. Uiteindelijk was het onze linksback die de winnende goal mocht maken. Johnny maakte er op aangeven van Alain 1-2 van. Reactie van Johnny na de wedstrijd bij de reporter ter plaatse: “Ge ziet, als ik de bal maar krijg!” ;-).

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit bij Laer Opglabbeek. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.