Zaterdag een onvervalste topper!

Vermits de webmaster afgelopen zaterdag geen visum had om naar het buitenland te gaan is het verslag van de wedstrijd tegen Patro Eisden van horen zeggen. Maar er is meer als genoeg gezegd over de toch wel vreemde gang van zaken tijdens de wedstrijd.

Er werd vrij vlot afstand genomen van de tegenstander. Bart en Alain wisten in tegenstelling tot vorige week goed de goal staan. Maar blijkbaar kunnen de mannen van Patro niet zo goed tegen hun verlies. Toch raar, want op de pleinen van Wielsmer wordt anders meer zwaar verloren. Het werd zelfs zo erg dat er op een gegeven moment beslist werd om de wedstrijd te staken. Nadat er 3 man van ons naar binnen waren dacht Patro nog een kans te maken tegen een afgeslankte ploeg en werd het spel hervat. Maar niets was echter minder waar. Na veel te veel gezaag en gezever werd er uiteindelijk gewonnen met 9-3 (Bart 4x, Alain 4x en Tom J. 1x).

Maar gelukkig hadden we na de match onze paaswandeling met BBQ. Er was heel wat schoon (en lelijk) volk komen opdagen.  De Paashaas heeft zich serieus gegeven en de BBQ was dik in orde! De foto’s vind je hier.

Maar genoeg gezegd over afgelopen zaterdag. NU ZATERDAG IS HET TE DOEN!!! Om 15u00 spelen we in Cobox een onvervalste topper tegen Oud Termien. We hebben namelijk nog een rekening openstaan bij die mannen. Ze zijn vorige keer bij ons komen winnen en dat gaan we zaterdag toch wel even rechtzetten! Trouwens Bart, de webmaster gaat deze keer niet mee naar het ziekenhuis hè man. We spreken om 14u00 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.