De topper van het jaar met 0-4 gewonnen!

Naast KRC Genk leggen ook de veteranen van Zutendaal prachtprestaties op de mat. Afgelopen zaterdag werd de topper van het jaar tegen Oud Termien met maar liefst 0-4 gewonnen! Eerlijkheid gebied ons wel om te zeggen dat deze uitslag misschien lichtjes overdreven is. Want de eerste helft hadden de mannen van Termien toch duidelijk het overwicht. Het was een verschroeiend tempo dat ze oplegden. Maar dankzij een topprestatie van onze keeper Yves stond het aan de halve nog steeds 0-0.

De tweede helft begon Termien ook weer aan een hoog tempo, maar dit konden ze toch niet blijven volhouden. Meer en meer kwam Zutendaal terug in de match. Vlak nadat Hayati een megakans de nek om wrong kregen we een vrije trap die perfect werd afgewerkt door Marc. Even later maakt Bart er 2-0 van en ging Termien risico’s nemen. Maar al rap bleek dat de veer bij hun toch wel gebroken was. Bart maakte er nog een hattrick van tegen het einde van de match. Op basis van de tweede helft zeker verdiend gewonnen! Zo kan je ook lezen in het wedstrijdverslag op hun site. Onze rekening van vorige match is dus vereffend! Trouwens Oud Termien, bedankt voor de fijne match!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Hutte Houthalen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.