In april zijn er 2 man jarig! En der is ne speciale bij!!!

Het zijn twee schoon mannen die in april een jaartje ouder worden.

Op woensdag 18 april wordt Tuur welgeteld 76 jaar. Nee, niet Tuur Gilissen! Die ziet er misschien wel uit alsof hij 76 is, maar eigenlijk is hij nog maar 41. Het gaat hier over de enige echte Tuur van Elza. Een dikke proficiat Tuur. We hopen dat je nog vele jaren erbij bent! De 15-tafel rekent op u!

Op vrijdag 27 april hebben we een echt feestvarken! Tom Thijs rondt de kaap van 30 jaar!!! In het begin van het voetbalseizoen wilde hij de aankomende 30 nog verdoezelen door zijn kans te wagen bij de reserven van KZVV. Maar hij (en wij) had heel rap door dat hij thuis hoort bij de veteranen. Dus Tom, zet de bok al maar koud, we komen af! 

Proficiat en schol!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.