Zaterdag spelen we thuis in het buitenland.

Het is dan toch eindelijk zo ver. We hebben de eerste punten van het jaar verloren. Afgelopen zaterdag speelden we immers 2-2 gelijk tegen het sterke MWW Genk. We wisten dat we ons aan een sterke tegenstander konden verwachten, we hebben het daar immers altijd moeilijk. Het was daarom dan ook dat onze T1 zowat 10 keer beter in form was dan vorige week. Als hij zo bezig blijft wilt hij volgende week Pieter uit de ploeg spelen. Deze keer bleek MWW toch echt  sterk. Ze beletten Marc om goed de lijnen te kunnen uitzetten, waardaar het een heel stuk moeilijker draaiden. Maar in moeilijke tijden gaan kapiteins/voorzitters voorop in de strijd. En onze voorzitter, Kris, deed dit met verve. Tijdens de eerste helft wist hij de 0-1 te scoren. Ondertussen maakten hij zijn directe tegenstander zo gek dat die zotte dingen begon te doen die eigenlijk niet thuishoren in een veteranenmatch. Nadat MWW 2-1 was voorgekomen was het dan ook een fout op Kris die vlak voor afluiten de einduitslag inleidde. Tom J. kopte de 2-2 mooi binnen. Einde match. Maar eerlijkheidshalve moeten we wel toegeven dat we goed wegkomen met een gelijkspel.

Nu zaterdag spelen we om 15u00 “thuis” tegen Patro Eisden. Maar vermits het in Zutendaal paastornooi is werken we onze match af in Pollerland. Dus of om 14u00 in de sporthal samenkomen of om 14u30 aan het plein in Wielsmer.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.