Winst tegen Smeer aan de Maas

Omdat het veld in Smeer aan de Maas niet bespeelbaar was, werd de match op de zonovergoten terreinen van Lanaken gespeeld. Gelukkig bleef ondergetekende deze keer wel recht zodat hij bijna de hele match heeft gezien. Alain vond het na 10 min al welletjes tegen zijn dorpsgenoten, een transfer naar Smeer aan de Maas zit er dus niet in, en werd vervangen door nieuwkomer Jespen. We begonnen goed aan de match en kwamen 0-1 voor via Krystian die de bal via onderkant lat binnen legde. Toch werden we enkele keren op snelheid gepakt en zo stonden we plots 2-1 achter. Gelukkig zorgde Tom J voor de 2-2 ruststand. Effe opwarmen in de kantien met een warme choco. Bleek dat ze ons langer binnen wilden houden want de madam sloot de deur. Pak rammel uitgedeeld en zo weer naar buiten. Stondhet mich al 2-4. Niels op penalty na fout op Tom J. Echt iets gevoeld zei hij, niet zoals in Valencia. Misschien over zijn eigen voeten gevallen. Dan kwam het moment aen Jeroen, die naar verluidt een wereldgoal maahte. Maar ja dankzij madam van de kantien niet gezien. Bart maakte dan de 2-5. Helemaal geen schoon goal maar we hebben ze wel gezien. Smeer aan de Maas kwam nog terug tot 3-5 maar daar bleef het bij. Gewonnen en dit 21 weken na de 1-5 tegen die van zondagvoormiddag.

Doelpunten: Krystian, Tom J, Niels, Jeroen, Bart

Ploeg:Yves V, Johan, Niels, David, Alain ( efkes ), Bart, Krystian, Gert, Tom T, Tom J, Jeroen Invaller: Jespen Toeschouwers: 9 Scheids: Z. Eepsmoel

Zaterdag match tegen de Tram om 15u te Zutendaal. Om 14u30 verzamelen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt gooien we onder die tram.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.