1 tegendoelpunt geslikt

En 9 gemaakt dus dat was goed. Tegen Zonhoven, die waar Niels rood kreeg en Tuur niet uit de kantien wou komen, werd het een kat en muis spelletje. Exact 20 weken na de 1-5 overwinning op den apollo. Over die apollo gesproken, bedankt aan Gerry om ons uit de nood te helpen. Kenny ging ook weer komen omdat hij dan met Johan achteraan kon spelen, maar niet gezien. Krystian opende het doelpuntenfestival met een fraai afstandsschot. Ik was juist ene bok voor de supporters aan het opentrekken. Telepathie heet dat in de volksmond. Een prachtige assist van diezelfde Krystian, effe een kopie maken van die naam want hij komt nog terug en dan moet ik dat niet den hele tijd typen. Zo gedaan. Bart kopte die assist aan de tweede paal, wat had ge gedacht, toch niet dat hij naar de eerste paal ging komen, binnen. 2-0 dus. En nu mijn kopie plakken.
Krystian , geplakt, scoorde dan de 3-0. Rust. Bij aanvang van de tweede helft kreeg Bjorn nog een gele kaart wegens roken op de plein. Krystian, weer geplakt handig die functie, maakte er 4-0 van en Bjorn 5-0. Dan gebeurde het: Zonhoven scoorde tegen 5-1. Tijd voor wat nieuwe motivatie en dus ging ik een nieuwe bak halen en Tuur een fiets. Het hielp Tom J maakte de 6-1, alsof Kris dan sneller ging affluiten en hij rapper bier had. Neenee Mike moest ook nog scoren. Met de zon nog in zijn lijf deed hij dat zelfs twee keer achter malkander. Kunt ge nog volgen 7-1 en 8-1. Toen wass mijn batterij van mijn gsm leeg en moest ik onthouden wie de 9-1 gemaakt had. Tom T was de dader. Goed gewonnen en proficiat. En ja Niels speelde dit maal een ganse match.

Doelpunten: Krystian 3 x, Mike 2x, Bart, Bjorn, Tom J, Tom T

Ploeg: Yves V, Johan, Alain, Niels, Gert, Krystian, Tom T, Tom J, Bjorn, Bart, Gerry Ingevallen: Mike Scheids: Kris Toeschouwers: meer dan de Rode Duivels

Zaterdag spelen we op de plein van Smeermaas tegen Smeermaas. Om 15u dus wij verzamelen om 14u30 aan of in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet een emmer water naar de Westhoek brengen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.