Tram gestopt

Omdat ij de rest van de week in Firenze ben komt mijn verslag wat vroeger. Niet dat ik me meer van de match herinner. Dat komt omdat iemand het water voor onder den halve vergeten was en ik ben dat dan maar gaan halen. Het bier was ik nochthans niet vergeten. In een gelijk opgaande wedtsrijd kregen wij de beste kansen maar de bal wou er niet in. In een vroege sinterklaasbui begonnen we ook nog cadeautjes uit te delen, terwijl die van de Tram niet braaf waren geweest en zo kwamen we 0-2 achter. Op het einde van de eerste helft, ik weet het want ik was water halen, bediende Krystian maginaal Christof die met een afstandsschot de 1-2 ruststand binnenknalde. Het was genieten van het water tijdens de rust, het water dat ik gehaald had. Na de rust gingen wij naarstig op zoek naar de gelijkmaker en die kwam er ook nog. Redder in nood Kenny kopte in de laatste seconde een hoekschop binnen en zo stond het verdiend 2-2. 22 weken na de 1-5 tegen de apollo nog eens een opsteker voor een apolloboy. Dat je bij de veteranen nog iets kan bijleren kan je aan Andreas vragen. Hij haalde nl de gazet met zijn match van zondag. Zo goie reis voor mij, tot zaterdag.

Doelgepunt: Christof, Kenny

Ploeg: Yves V, Johan, Kenny, Bjorn, Jeroen, Bart, Krystian,Tom J, Christof, Jespen, Andreas Bankverwarmer: Alain Scheids: Kris toeschouwers: 30

Zaterdag spelen we alweer thuis en nu tegen Maaseik en zijn Oldies. Wij doen dit om 15 u en daarom verzamelen wij om 14u30 aan de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag mosselen gaan zuiver maken voor ons.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.