Zand in de ogen van Valencia gestrooid

Waren we niet in’t vorm, werden de aanwijzigingen van Tuur niet gehoord? We weten het niet. Fiet is dat we met 1-3 verloren hebben tegen Hasselt. Had niet moeten gebeuren want we waren eigenlijk de betere ploeg maar hunne keeper pakte gewoonweg alles. Allez bijna alles want anders hadden wij niet die ene goal kunnen maken. Het was nota bene de niet fitte, half kreupele Johan die de 1-2 aansluitingstreffer maakte met een mooie krul in de bovenhoek. Daaraan kan je zien dat we eerst 0-2 achter gekomen waren. Ook daarna mistten we nog mooie kansen. Van miserie ging Thomas er bij liggen en vroeg zelfs achter een cola. Toen ik het bier, en 2 cola’s voor na de match ging halen maakte Hasselt er zelfs 1-3 v an en dus niet gewonnen. Gelukkig was er na de match een bakkenton. En de biljart heeft wel gewonnen moest het iemand interesseren. En ja het was 16 weken na de 1-5 overwinning tegen de apollo.

Doelpunt: Johan

Ploegopstelling: Tom J, David, Niels, Jeroen, Gert, Johan, John, Krystian, Mike, Tom T, Thomas Ingevallen: Yves D, Bjorn Toeschouwers: 28 Scheids: Kris

Zaterdag om 17u match in en tegen Valencia. Samenkomen om 14u30 denk ik NIET in de sporthal maar in de bar van Hotel Turia in Valencia. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag in plaats van Jacky de plaatselijke pers te woord staan.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.