Derde, vierde en zelfs vijfde helft gewonnen

Maar de eerste twee helften jammer genoeg niet. 3-1 verloren tegen een beter Valencia is geen schande. Zeker in de tweede helft kwamen we beter in de wedstrijd en kregen we zelfs wat kansen. Het gebrek aan een kantien speelde ons ook wel parten. Was er wel drank na de wedstrijd? Spychologisch toch een nadeel. Wat concentratieverlies. Gelukkig dat Bert en Johnny het idee kregen om in de winkel alle blikken op te kopen, blikken bier wel te verstaan. Op het einde van de match kregen we dan een verdiende penalty na een schandalig zware fout op Tom J. Hupla kunstgrasplein met een diep gat erin. Niels zette de strafschop feilloos om en wordt zo De All-Time Topscorer in Valencia van de veteranen uit Zutendaal. Iets om trots op te zijn en dus ene buutenuut.

We hebben nog vanalles anders gedaan in Valencia. Bij aankomst in het hotel werden we verwelkomd door Martin en Rina, die een pint hadden klaar staan, voor hun eigen. Iets drinken, inchecken en wegwezen. Korte wandeling naar Beers and Travels, een weerkerend fenomeen, en iets drinken. Dan een lekkere paella eten en terug naar B&T, alwaar David een stoel kapot maakte. Daarna naar bar Marina, geen aanrader wegens nooit gevonden, net als de taxi terug. Dan maar te voet langs de gewone weg of langs een parallelweg zoals Johan. Toch terug thuis geraakt. Zaterdag zeer vroeg weer op pad om op een catamaran te liggen en Sangria te drinken. Dan iets drinken en eten in de Fabrica de Hielo. Mooie lokatie, goed eten en drinken dus goed gevonden van mezelf. Dan matchke zoals hierboven beschreven.

En dan feest met onze tegenstrever. En wat voor één. Falla, paella, tapas, bier, zingen en Dany de Vito. Wedtsrijd die we wel gewonnen hebben. Zondag zeer vroeg in de morgen supporteren voor de 2 dames uit Rosmeer, die meededen aan de halve marathon van Valencia. Ze hebben die wellicht ook gewonnen. Na de noen, tapas, een stadswandeling met tussenstops in de B&T en dan nog een avondmaal dat niet op paella leek.

Maandag trug naar Zutendaal en een waardige afsluiter met mosselen en bier in het Zutendalertje.

Er zijn nog dingen gebeurd maar die zijn meer geschikt voor het Dark Web, en sommige zelfs voor achter het Dark Web.

Equipo: Tom J, David, Yves D, Jeroen, Johan, John, Niels, Tom T, Gert, Mike, Bart Invaller: Alain Schoenen bij maar jus niks: Tony, Marc, Marcel Scheids: H. Alvegare Toeschouwers: 12

Zaterdag spelen we om 15u in Termien. Om 14.00 samenkomen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet bij iedereen het uur gaan verzetten.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.