Alweer gelijk tegen Megawatt

Den tweede keer dit jaar al. Nu werd het 1-1. Op het kunstgras, voor Christof zal het wel kutgras zijn, waren we de hele wedstrijd de betere ploeg. We kregen de beste kansen maar mistten die ook. Het was wachten op een penalty die feilloos werd omgezet door de op de verjaardagskalender vergeten Thomas. Dat van die verjaardag is intussen rechtgezet. 0-1 dus. Ook het publiek werd niet op zijn wenken bediend, zeker niet vanuit de kantien van Genk VV. De Limburgse trots Cristal hebben ze daar nl. vervangen door de waalse zeik van jupiler. Dit moesten wij te weten komen 15 weken na de 1-5 winst tegen de apollo. Totaal gedemotiveerd kwamen de supporters na de rust uit de kantien. Dit sloeg blijkbaar over op de spelers want we bleven de kansen missen. Tot overmaat van ramp, bijna even erg als jupiler drinken, scoorde de tegenstander zonder ook maar een kans te krijgen. Een bal uit de kluts en 1-1. Ook de eindstand. Niet gewonnen maar toch de betere ploeg. Derde helft uiteraard vlot gewonnen, ondanks de jupiler.

Ploeg: Tom J, David, Niels, Jeroen, Tom T, Johan, John, Krystian, Thomas, Christof, Mike ingevallen: Gert Toeschouwers: 12 Scheids: P. Latkop

Doelpunt: Thomas

Zaterdag spelen we nog eens thuis en dit tegen Hasselt. Match is om 15 u en naar goede gewoonte komen wij om 14u30 samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt mag na de match in de kantien van genk vv jupiler gaan drinken.