We hebben geen ganse match nodig om te winnen

Tegen Stal hebben we ons beste voetbal nog eens laten zien tot wanhoop van onze tegenstander. Bart moest nog krachten opdoen van de dokter en ging dus weer een bak bier halen, Cristal deze keer en ook dat was goed. We kwamen 1-0 voor dankzij onze aanwinst Christof. Even dachten we nog aan een owngoal, maar omdat er ene buutenuut aan vast hing gaven we hem het doelpunt. Mochten er toch nog twijfels zijn, dan nam Christof die zelf weg door een tweede keer te scoren. Vandaar dat de stand 2-0 werd. Dan vonden die van Stal het nodig on een zeer laag bij de grond spelletje te spelen en de scheids, nochtans in goede doen, te beledigen. Deze besloot dan maar om wat vroeger af te fluiten en de tegenstander terug te sturen naar waar ze thuishoren, de stal. Dus alweer gewonnen en dat op slechts een uur tijd.

Opstellink: Yves V, David, Jeroen, Tom K, Tom T, Bjorn, Mike, John, Johan, Krystian, Christof Doelpunten: 1-0 en 2-0 Christof Wissels: Gert ipv John, Alain ipv Jeroen Scheids: Kris Toeschouwers: 9

Zaterdag spelen we in en tegen Haaasselt om 15u. We komen om 14u tegader in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet Hasseltse jenever trakteren aan de toeschouwers, en daarna ook aan de spelers en nog eens aan de toeschouwers.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.