Veruit de beste in Den Drossaerd

Jammer genoeg was dit niet de naam van het stadion, maar van het café waar we na de match naartoe mochten, allez zo jammer was het nu ook niet. Ik heb de betekenis van drossaerd opgezocht, maar die is niet interessant. Het betekent baljuw, een soort rechter vroeger, en niet balschuw zoals sommigen tijdens de match dachten. Ah ja de match, aan de sportschool in Hasselt, en niet in Kiewit zoals de man van de pot dacht. Lag het aan het kunstgras of waren we verlamd door een ster op de bank, feit is dat we deze match weinig te zeggen hadden.We kwamen nog wel in de eerste helft op een diefje op voorsprong via Krystian, een mooie goal zelfs. Onze tegenstander was toen al vier keer alleen voor Yves opgedoken, maar Yves had alles goed weggedoken. Toch eindigde de wedstrijd nog op 6-1. Verloren dus maar Den Drossaerd maakte veel goed. Trouwens, die bankzitter was geen voetbalster, eerder een uitgedoofde ster die nota bene weigerde zich op te warmen en aldus aan de bank gekluisterd bleef.

Opstelling: Yves V, David, Jeroen, Niels, Tom J, Gert, Alain, Johan, Krystian, Christof, Tuur Scheidsrechter: O. Elewapper Toeschouwers: 5 Doelpunt: Krystian

Zaterdag ontvangen wij de Amigo’s om 15u. Troepenschouw om 14u30 in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet het Mariabeeld, alias het Guimauvke, volledig geel-zwart verven.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.