De beste stuurlui staan zelfs niet aan wal

De lèèg dèèrm van boxberg hadden forfait gegeven, dus gingen wij onder elkaar wat oefenen. In de zaal was de bedoeling tot een afwezige supporter vond dat we beter buiten in het zonneke konden spelen. Zo gezegd zo gedaan en om 15u was het zonneke weg, kwijt. Dan maar niet in het zonneke. Het was een prachtig oefenpartijtje met veel inzet en veel strijd die gewonnen werd. Wie won weet ik niet meer en doet in de heroiek ook niet ter zake. Vermeldenswaardig was een prachtig doelpunt van Tuur achter het steunbeen, ja hij kan nog op 1 been staan, in eigen doel. Bart moest van de dokter krachttraining doen en zeulde dus maar een bak Primus mee. De naam Primus verwijst trouwens naar Jan 1 Van Brabant, Jan Primus voor de vrienden. Hij was Hertog van Brabant in de 13de eeuw. Het bier zelf kreeg zelfs 3 sterren op de Superior Taste Award. Of dat nu op 3 of op 10 sterren was weet ik niet. Onder den halve een schnaps wederom op doktersbevel gehaald door Bart, waarvoor dank …… dokter.

Zaterdag spelen we om 15u tegen Stal Sport, als ze van stal durven komen natuurlijk. Om 14u30 in de Sporthal om samen te komen voor de match. Wie niet kan komen en de T1 niet verwittigt krijgt een deklat op zijn kop.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.