Kip-kap is niet lekker met zwart brood

Alzo sprak onze voorzitter enkele uren voor de kaartwedstrijd. Ja een gewone voetbalwedstrijd hadden we owv een of ander virus niet. Om gecoroniseerde quarantaineplichtige afwezigen ter wille te zijn hier toch een wedstrijdverslag en dit wel van de kaartwedstrijd. Deze ging wel door en onze scheidsrechters Tom en Niels noteerden maar liefst 68 kaarters, handig voor een kaartwedstrijd. Er werden heroische boompjes opgezet en ook gekaart. Zo fel dat Elza iets deed met haar stuk choklaat wat ik zelf nooit zou durven doen. Ik zag zelfs Lelly zelfs de Tzatsiki dansen. Nu ja, hij bewoog als een komkommer. Judith verkocht als een volleerde Hongaarse kommekes Goulashsoep. Kris deelde snejen heitskies uit en ikzelf moest een Carlsberg 0/0 uitdrinken die Jacky verkeerd had getapt. En ik heb niemand zien vechten. Oh ja de winnares van vorig jaar Hanne ging ten onder aan de stress en won niet. Wie hoeveelste is geworden moet dat niet aan mij vragen, ik weet dat niet. En zoals elk jaar hadden we dit jaar ook een winnaar, Jordi, beter gekend als Jordi Vandevoord. Proficiat aan iedereen.

Zaterdag spelen we in Zonhoven op de Waerde om 15u. Derhalve komen we om 14u bij malkander in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet in Houffalize op het dorpsplein anti-waalse gezangen aanheffen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.