We moeten het veld breder houden

We hebben de match tegen Nieuwe Kempen met een verdiende 7-0 gewonnen. Mike maakte de 1-0 na een pass van Bart die dus alweer zijn bal af gaf. Jeroen maakte met een lob een wereldgoal. Zijn pa beloofde ene butenuut en die zal nog wel komen. Tuur maakte Ronaldogewijs de 3-0 wat hem vavaf nu de bijnaam Ronny Arturo oplevert. Mike dacht, ik zal Bart een assist terug geven en dus 4-0. Gert maakte de 5-0. Johan zei dat hij de bal nog aanraakte maar na tussenkomst van de plaatselijke VAR vinden wij dat hij gelogen heeft tegen de trouwe supporters. Tuur kopte ook nog de 6-0 binnen en Bart scoorde de 7-0. Vandaar ook de uitslag 7-0. Enig minpunt is dat we te compact speelden want we hebben elkaar besmet met een of ander virus. Volgende keer het veld wat breder houden en wat meer ruimte tussen de linies laten.

Zaterdag is de match tegen Meeuwen geannuleerd wegens corona. Ge hoeft niet om 14.30u aan de sporthal te zijn. Ge wordt deze keer ook niet gestraft als ge de T1 niet verwittigt. De kaartavond gaat wel door en dus 18.30u in de sporthal. Wie negatief is kan aan de kaartavond een positieve bijdrage leveren.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.