Sterspeler opsluiten in de kantien helpt niet

Gingen wij eens ne keer voetballen in Zonhoven en we hebben nog gewonnen ook met 2-3. Onze pint was nog niet leeg en we zaten nog in de kantien, of de 0-1 was al gevallen. Bart scoorde na een volgens Tom T. zeer slechte voorzet van Niels. Tja de beste stuurlui staan aan wal natuurlijk. Daarom dat ik daar ook meestal sta. We domineerden vlot de eerste helft maar scoren deden we niet meer. Dan maar weer de kantien in voor ene Martens pils. Tuur ging zich concentreren in het kleinste kamerke om een gretige invalbeurt te maken. De tegenstander had dit in de mot en probeerde ons te saboteren door de kantien te sluiten en Tuur daar alleen achter te laten. In Zonhoven hebben ze blijkbaar geen veegtelefoons, want ze waren stomverbaasd dat Tuur onze T1 kon bellen. Moest ik daar opgesloten zijn, ja ge kent mij he. Na de bevrijding kregen we ook nog een volgens ons terechte strafschop. Panenka van Kristiaan en dus 0-2. Genoeg dacht den arbiter, ik ga knoeien. Hij gaf de tegenstander twee ( 2 !! ) penalties waarvan er minstens 1 zeer ontercht en lachwekkend was. Zeikzak dacht Niels luidop en een rood kartonnetje verscheen onder zijn neus. Vanachter het al lang niet meer gewassen venstertje van de kleedkamer zag hij dat Johan in de allerlaatste minuut de 2-3 scoorde. Oververdiend. Alweer gewonnen dus. Maar goed dat Kris niet mee was, als hij daar Martens pils gedronken zou hebben zou het ook gene goeie arbiter meer zijn.

Volgende zaterdag hebben we geen wedstrijd. Val dus de T1 niet lastig met te zeggen of ge komt of niet. Als ge de T1 toch verveelt met uw berichten moogt ge de volgende match fluiten met ene bak Martens in uwe gielis. We gaan wel op hoogtestage in Houffalize en vertrekken zaterdag om 10 uur aan de sporthal.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.