Ik heb Jacky met een bak cola zien lopen.

Gelukkig zat er bier in. Tegen Megawatt As hadden we weer eens een nederlaag geleden, 0-2. We hadden dan ook een hele reeks afwezigen, waaronder Jeroen, waarschijnlijk ziek van zijn eigen barbecue. We hadden ook wel enkele kansen maar het vizier van oa Tom en Bart stond meer naar de kantien dan naar de goal. Ondanks zeer gewaardeerde hulp van Orlando en het debuut van Xavier slaagden we er dus niet in om te winnen van een bende grommelaren. Zelfs de inbreng van de T1 bracht geen zoden aan de dijk, uitleggen ja dat kan em maar uitvoeren. Tja volgende keer beter zeker.

En die volgende keer spelen we tegen Eisden 70 en dit wel zaterdag thuis om 15u. We komen samen om 14u30 in de Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet de volgende keer dat hij er wel is de ganse middag met een sjaal van Club Brugge rondlopen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.