Kegelke op rechtsachter

Die ene van Eisden vond dat ze beter een kegelke dan hem op rechtsachter konden zetten. Wij doen niet anders dacht onze T1 hardop. Onze nieuwe Mike scoorde meteen de 1-0 bij zijn debuut, heb ik trouwens ook ooit gedaan. We zijn dan ook in blijde verwachting van eine buutenuut. Bart maakte de 2-0 op voorzet van Kris, die samen met Wim ons versterkte. Staat jullie trouwens beeldig det geel-zwart. Ondertussen kreeg Tom J de bal op een zeer vervelende plaats tegen zich. Bezorgdheid alom, ze vroegen dadelijk of hij al kinderen had. Rusten bij 2-1. Positiewissel in de tweede helft zonder dat onze T1 er iets van wist, heeht hij dan niks te zeggen? Allez verder kwamen we terug tot 3-3 via Bart maar uiteindelijk lieten we Eisden maar 3-5 winnen zodat ze stopten met zagen.

Zaterdag spelen we tegen Lanaken om 15u. Verzamelen geblazen om 14u30 ane Sporthal. Wie niet kan en niet verwittigt aan de T1 moet Jacky gaan halen, komt hij ook nog eens op tijd, en terugbrengen zolang hij de nieuwe auto niet meekrijgt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.