Alweer een monsterscore

8-0 tegen het zeer sterke Boxberg. En het had nog meer kunnen zijn want volgen Rene had Tuur in de eerste helft al aan zijn tweede hattrick moeten beginnen. Dat deed hij niet en dus zorgde Bart maar voor de 1-0. Tom Thijs scoorde de 2-0 en alweer Bart de 3-0. Dan vond Alain het nodig tegen de lat te stampen en stampte Niels een grandioos koet in de lucht. Onze nieuwe spits Eigen Goal scoorde de 4-0. Zelfs onze verdediger, hij kan ook nooit op zijn plaats blijven, David maakte een doelpunt 5-0. 6-0 door Bart en dan de 7-0 door Tuur. Kristiaan maakte er tenslotte 8-0 van. Gelukkig had de bezoekende doelman de tijd in de gaten anders had Rene om 17u nog niet afgefloten. Goed bezig geweest mannen.

Zaterdag om 15u tegen Megawatt As. Om 14u30 inne Sporthal. Wie indien belet de T1 niet verwittigt moet 3 weken op reis naar Afghanistan, het enige land waar het mondmasker van de vrouwen tot op de grond komt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.