Effe geknald!!!

Man, het ging hard afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Smeermaas. Al tijdens de eerste helft werd duidelijk dat we de betere ploeg waren en dat wij vooral in de aanval waren en eigenlijk amper iets weggaven. Dit resulteerde in alweer een doelpunt “van man-in-form” Alain en “draaischijf” Johan. Het stond dan ook ‘maar’ 2-0 aan den halve ondanks ons overwicht. Maar dit werd na den halve ruimschoots goed gemaakt. Smeermaas kwam er nu helemaal niet meer aan te pas en ons √©√©nrichtingsverkeer leverde nog 4 (volgens den arbiter nog 5) doelpunten op. Tom J. maakt, volgens Yves D. met geluk, de 3-0. Tom T. kon zich uitleven op zijn rechterflank en bedanket met de 4-0 en de 6-0. Tussendoor wilde Bart natuurlijk ook zijn goaltje meepikken. Hij maakte de 5-0. Zowel aanval, middenveld en verdediging deden het uitstekend afgelopen zaterdag. De enigste die misschien niet op niveau was, is onze keeper. Maar daar kunnen we niet over oordelen aangezien die gene bal op z’n goal heeft gehad. Het was een mooie, dik verdiende 6-0 overwinning!!!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen LSK Lanaken. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.