Billijk gelijkspel

De webmaister was bijna vergeten een verslag op de website te zetten. Al maar goed dat Tom J. hem er gisterenavond aan hielp denken! Maar bij deze net op de valreep een kort relaas van de feiten.

Het was een een fijne match om naar te kijken afgelopen zaterdag tegen LSK Lanaken (nee, niet tegen Smeermaas). Twee ploegen die goed voetbal brachten en de match goed in evenwicht hielden. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. De eerste helft wisten wij (John) te scoren en de tweede helft scoorde Lanaken de gelijkmaker. Er werd aan beide kanten nog geprobeerd om de winnende te maken, maar dit lukte niet. Een gelijkspel was misschien ook wel de juiste uitslag.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit in en tegen Oud Termien. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.