Hasselt opzij gezet!

Het ging vlot afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Hasselt. De webmaister was maar een kwartier te laat, maar toch stonden we toen al 3-0 voor! Tom T., Johan en Bart stonden aan het kanon. Na dat sterke openingskwartier viel het eigenlijk een beetje stil. Hasselt kwam meer in de match en wist voor den halve nog tegen te scoren. De tweede helft verliep vrij evenwichtig met kansen aan beide zeiden. Bart miste een paar dikke kansen, maar zette dit ruimschoots recht met een afstandsschot recht in de kruising. Een ferm goals die ons een 4-1 voorsprong opleverde. Hasselt zette nu alles op alles en kwam nog terug tot 4-2, maar Alain deed met de 5-2 uiteindelijk de boeken dicht. Ferme match mannen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen de veteranen van Smeermaas. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.