Oei, verloren…

Een rare match afgelopen zaterdag in Borgloon tegen Welborg. We begonnen allemaal redelijk tam aan de match. Het was precies of we er niet te veel zin in hadden. Het gevolg was dat er redelijk wat foute passes gegeven werden, dat de mannen van Welborg toch enkele dikke kansen kregen en er daar ook 1 van wisten te verzilveren.  Wij konden daar enkel een aantal kleinere kansen tegenover stellen en met momenten wat druk, maar uiteindelijk stond het bij den halve terecht 1-0 voor Welborg. Gelukkig waren we de tweede helft al heel wat meer bij de les. Het was zeker nog niet hoogstaand, maar we namen de match duidelijk in handen en creëerden met momenten serieus druk dat ook resulteerden in verschillende kansen. Eén van die kansen werd ook afgewerkt, maar om één of andere gekke reden floot den arbiter buitenspel dat er in de verste verte niet was. Daarna konden we blijven proberen, maar het was zo’n dag dat ze er niet in wilden. Uiteindelijk moesten we ons dan ook neerleggen bij een 1-0 nederlaag, maar na het laatste fluitsignaal stond den tourné bok toch al op de spelers te wachten!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen LSK Lanaken. We komen samen om 14u00 in de sporthal. ’s Avonds komen we om 19u00 samen in de sporthal voor onze nieuwjaarsreceptie!!!

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.